Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden
1. Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Eigewijz (123Kinderbehang is een onderdeel van Eigewijz) en de klant.
1.2 Eigewijz heeft ten allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.
1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden.

2. Prijzen en Aanbiedingen

2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.
2.2 Eigewijz is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.
2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

3. Betaling

3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website.
U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:
a) Betaling vooruit (overboeking) via overboeking per bank of giro.
b) iDeal via Mollie (erg snel en veilig)
c) Betaling bij afhalen
3.2 Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf.
De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.
3.3 Wanneer de betaling niet binnen 8 dagen is voldaan, wordt de bestelling geannuleerd.

4. Verzendkosten

4.1 De verzendkosten bedragen tussen €1,50 en € 5,95 per bestelling binnen Nederland, afhankelijk van de grootte van de bestelling (voor Europa zijn de verzendkosten volgens vast tarief van de DPD).
4.2 Bij retourneren zijn de verzendkosten van het terugsturen van deze artikelen voor eigen rekening van de klant.
4.3 Wij versturen ook bestellingen samen van www.123behang.nl en www.123interieursticker.nl.
U dient de ordernummers van de samen te versturen bestellingen per mail aan ons door te geven. U ontvangt van ons dan een bevestiging ter akkoord. Indien er sprake is van een levertijd bij de leverancier zal er overlegd worden met de klant. Wij leveren inprincipe geen deelleveringen.

5. Levering
5.1 Eigewijz besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan DPD.
Bestellingen worden via Verzekerde PakketPost van DPD verzonden en zijn traceerbaar in dit systeem.
5.2 Eigewijz streeft ernaar om bestellingen binnen maximaal 5 werkdagen, na ontvangst van de betaling, te versturen. In veel gevallen is dit korter. Eigewijz is afhankelijk van haar leveranciers. Indien zij levertijden hebben wordt dit overlegd met de klant.
5.3 Eigewijz doet al het mogelijke om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt - hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen - of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant daarvan bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de resterende bestelling schriftelijk te annuleren.
Eigewijz heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.
5.4 Eigewijz is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres.
5.5 Eigewijz is niet aansprakelijk voor geleden schade doordat artikelen (tijdelijk) niet voorradig zijn.
5.6 Eigewijz is niet aansprakelijk voor gemaakte onkosten tbv vakmensen (behanger), of reeds bestelde bijpassende artikelen die bij een artikel van Eigewijz zouden moeten passen. Bij vragen over (uitlopende) collectie`s neem AUB contact op!

6. Annuleren

6.1 Het is mogelijk een bestelling te annuleren, indien dit binnen 24 uur gebeurt nadat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. U kunt deze annulering doorgeven per mail.
6.2 Annuleren kan ook nadat er een levertijd bekend wordt gemaakt van de leverancier.
Dit zal altijd worden gecommuniceerd met de klant.

7. Ruilen en Retourneren

7.1 Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat er geen mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren.
Dit omdat elk artikel voor elke klant specifiek besteld cq gemaakt wordt. Alleen voorraad artikelen worden retour genomen.
Alle overige goederen zijn goederen die speciaal per klant worden besteld en geleverd in de gewenste afmeting / hoeveelheid, in een bepaalde kleur / badnummer en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.
De kans dat uit meer dan duizenden artikelen hetzelfde product in een korte periode in deze hoeveelheid in dezelfde kleur met hetzelfde badnummer weer wordt besteld is nihil.
We hanteren de regel dat als de leverancier het retour neemt, wij het bestelde artikel ook retour nemen.
7.2 In de gevallen dat artikelen retour kunnen biedt Eigewijz een terugkoopregeling aan van het gehele bedrag - 2,50 administratiekosten mits de producten nog in originele, onbeschadigde en gesloten verpakking zit.
7.3 Deze terugkoopregeling wordt geregeld via een creditnota en dit bedrag wordt overgemaakt na ontvangst van de producten.
7.4 Voor het retourneren kan contact op worden genomen met info@eigewijz.nl zo krijgt men een retourbon.
7.5 De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant.
7.6 Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden of zoveel mogelijk eerder.
7.7 De retourbon dient volledig ingevuld meegezonden te worden met uw retourzending.


Klachten

8.1 Bij klachten van behang om de volgende redenen wordt het behang retour genomen:
- Kleurverschil
- Verschil in patroon per rol
- Vuil op de rol
- Onderling kleurverschil in de rollen
- Drukfouten
- Beschadigingen
8.2 Dit behang wordt dan ter beoordeling doorgestuurd naar de leverancier. Na deze beoordeling wordt in overleg een oplossing gezocht.
Vaak zal dit gaan om een nieuw en of vergelijkbaar product opnieuw bestellen en verzenden naar u.
8.3 Controleer altijd vooraf uw behang goed!
8.4 Behang wat NIET goed is, dient binnen 14 dagen gemeld te zijn. Na deze periode kan er niet worden gebruik gemaakt van een terugkoopregeling/ retournering wegens foutieve rollen.
Voor een uitgebreide versie van bovenstaand kunt op onder kopje \"klachten\" kijken

9. Voorraad

9.1 Eigewijz heeft voor 123kinderbehang veel artikelen uit voorraad leverbaar. We bestellen alles rechtstreeks bij de leveranciers en dit elke dag. Zo hebben we elke dag nieuwe rollen.
Het kan voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is bij de leverancier. U wordt hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. In dit geval heeft de klant het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Eigewijz zorgt in dit geval voor terugbetaling van het orderbedrag binnen 1 week.

9. Garantie en Aansprakelijkheid

9.1 Eigewijz garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.
9.2 De leverancier van de interieurstickers geeft een plakgarantie van 9 jaar.
9.3 Als bewijs met betrekking tot de garantie ontvangt u van Eigewijz een aankoopbewijs.

10. Privacy

10.1 Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Eigewijz
Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor marketingdoeleinden.
10.2 Wij verstrekken geen gegevens aan derden.
10.3 Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons bevestigen.

11. Copyright beeld- en tekstmateriaal

Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken voor commerciele doeleinden. Bij overtreding wordt een juridische procedure gevolgd. Voor iedere particulier met een facebook of Pinterest account kan er gebruik worden gemaakt van ons beeldmateriaal om moodboards van te maken!

Vragen, klachten en opmerkingen:

U kunt contact opnemen met ons:
123Kinderbehang / Eigewijz
Nijverheidsweg 20
2821 AW Stolwijk
0182-601059

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel Rotterdam 24434262
ING Bank NL33INGB0006609782
Btw NL 134723302B01



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2020 123kinderbehang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel