Klachten

Klachten

Controleer altijd vooraf uw behang goed!
Behang wat NIET goed is, dient binnen 14 dagen gemeld te zijn.
Na deze periode kan er niet worden gebruik gemaakt van een terugkoopregeling/ retournering wegens foutieve rollen.
Bij klachten van behang om de volgende redenen wordt het behang retour genomen:
- Verschil in patroon per rol
- Vuil op de rol
- Onderling kleurverschil in de rollen met hetzelfde batch nummer (wij leveren altijd dezelfde batchnummers)
- Drukfouten
- Beschadigingen
We vragen ALTIJD de labels te bewaren en een stuk behang ter beoordeling. Zonder label en stukje behang met daarop duidelijk de fout, kunnen we niets daar we helaas niet alleen aan de hand van uw verhaal en foto's het behang kunnen beoordelen op fouten. Dit behang wordt dan ter beoordeling doorgestuurd naar de leverancier. Na deze beoordeling wordt in overleg een oplossing gezocht. Wij volgen in deze de deskundigheid en beoordeling van de leverancier. Zij zijn verantwoordelijk voor het productieproces. 123KinderBehang is slechts de partij tussen de leverancier en u als klant in en wij hebben dus zelf niets met de productie van doen.
Elke behangcollectie wordt uitvoerig getest en gecontroleerd en er worden duizenden rollen tegelijk gedrukt/vervaardigd. Voordat het behang de Nederlandse markt opkomt zijn de meeste "kinderziektes" er daarom al uit en als er dan een klacht bij ons binnen komt, dan is dit toch vaak door foutief verwerken van de producten. In dat geval wordt geen vergoeding aangeboden. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed aanmaken van lijm en het verwerken van het behang. We adviseren daarom ook altijd de lijm te gebruiken die de leverancier aanraadt.
We begrijpen dat het zeer vervelend is als het eindresultaat van het behangwerk niet naar wens is. We zullen dan ook zeker met u mee willen denken om met een eventuele extra korting nogmaals rollen te leveren.
Voor klachten die wel gegrond zijn, zullen we geen geld retour geven, altijd een vergoeding in de vorm van nieuwe/andere rollen.
Ook de gemaakte kosten voor een eventuele behanger zullen wij niet vergoeden daar de artikelen bij binnenkomst eerst gecontroleerd dienen te worden.

 

 

© 2008 - 2020 123kinderbehang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel