Verzenden & Afhalen

 

Verzenden/Bezorgen & Afhalen

 

De verzendkosten binnen Nederland bedragen tussen €1,50 en € 5,95 per bestelling afhankelijk van de grootte van de bestelling (voor Europa zijn de verzendkosten volgens vast tarief van de DPD).

We hebben onze verzendkosten verlaagd. Elke klant is voor ons even belangrijk en we hebben er daarom ook voor gekozen om geen "beloning cq. korting" meer te geven via gratis verzenden.
Dus iedereen een laag bedrag voor elke verzending.


Wij versturen ook bestellingen samen van 123behang.nl en 123Interieursticker.nl.
U dient de ordernummers van de samen te versturen bestellingen per mail aan ons door te geven.
U ontvangt van ons dan een bevestiging ter akkoord. Indien er sprake is van een levertijd bij de leverancier zal er overlegd worden met de klant.
Tevens verzenden we naar alle landen binnen en buiten Europa, voor de actuele prijzen om te verzenden houden we de prijzen aan die op www.DPD.com zijn te vinden.
Standaard in de winkel kunt u bij betalen kiezen voor Nederland (5,95) Belgie (9,95) en Duitsland (12,50) Voor alle overige landen kunt u een vrijblijvende verzendprijs aanvragen via de email info@123kinderbehang.nl of telefonisch o182-601059

Bezorgwijze
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u verschillende bezorgwijzen aan. Zo is er altijd één die bij u past!

U kunt zelf aangeven wat u het liefste wilt:
· Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.
· U laat uw bestelling afleveren op een ander adres.
· U komt uw bestelling afhalen op onze locatie in Moordrecht.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven uw pakket ter bezorging mee aan DPD/TNT. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling verzonden wordt. In deze mail vind u ook een code van DPD of TNT zodat u zelf kunt nagaan wanneer u uw bestelling ontvangt. Via www.dpd.com of www.tracktrace.nl kunt u altijd  achterhalen waar uw bestelling zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij u aanbiedt. Wanneer u niet thuis bent, zal de vervoerder uw pakket de volgende werkdag nogmaals aanbieden.
Wanneer uw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van de vervoerder, waarop vermeld staat waar u uw het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of uw buren). Op deze manier hoeft u niet speciaal voor uw pakket thuis te blijven en kunt u het toch snel in ontvangst nemen!

Afhalen bij ons op locatie doen we na het maken van een afspraak.
U kunt ons per email/telefoon bereiken.
Ons afhaaladres is Nijverheidsweg  20 in Stolwijk

© 2008 - 2020 123kinderbehang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel