Betalen

Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

a) Betaling vooruit (overboeking) via overboeking per bank of giro naar ons bankrekeningnummer:
INGBank NL33 INGB 0006 6097 82 tnv Eigewijz (123kinderbehang is een onderdeel van Eigewijz) te Gouderak ovv van ordernummer. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd. U kunt ons ook een betalingsbewijs mailen zodat we wel alvast uw order in behandeling kunnen nemen zodat langere levertijd u bespaart blijft. Zeker voor de klanten naar Belgie is dit aan te raden!

b) iDeal via Mollie
Met deze betaalmogelijkheid is uw betaling gelijk bij ons binnen en kan uw order gelijk in behandeling genomen worden! Via www.ideal.nl kunt u alles erover lezen!

c) Restbetaling bij afhalen
Houdt u er rekening mee dat de helft van uw totale orderbedrag betaald moet zijn voordat we uw bestelling in behandeling nemen!

Betaling/aanbetaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf.
De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.
Wanneer de betaling niet binnen 8 dagen is voldaan, wordt de bestelling geannuleerd.
Zodra uw betaling bij ons binnen is, wordt dit in uw orderstatus verandert.
Wij willen u erop wijzen dat een bevestiging van een betaling NIET betekend dat het artikel altijd op voorraad is. Bij twijfel (bv een uitlopende collectie) neem vooraf contact met ons op!

© 2008 - 2020 123kinderbehang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel